2019 augusztus 21 - szerda

Balatonboglári szüreti fesztivál 2019

Időpont
Date(s) - 2019.08.16. - 2019.08.20.
Egész napos

Helyszín
Platán strand

Kategóriák


Az ország egyik legnagyobb ingyenes szabadtéri rendezvényét idén 43. alkalommal rendezik meg Balatonbogláron, a Palatán strandon rengeteg fellépővel, két színpadon, BB Aréna bulisátorral, BB bor- és pezsgőudvarral, a Balatonboglári Borvidék boraival, kézműves és kirakodóvásárral, szüreti felvonulással és vidámparkkal.
Balaton-part, hamisítatlan strandéletérzés, jó borok, pezsgő hangulat, esti koncertek, INGYENESEN! Kell ennél több? Az ország egyik legnagyobb ingyenes szabadtéri rendezvényén két színpadon négy napon át mindenféle zenei ízlést kiszolgáló koncertek mellett iparművészek és kézművesek kirakodóvására, illetve bor és étel kóstolók várnak.
Minden korosztály megtalálhatja a számára vonzó programelemet a fesztivál megújult tematikus helyszínei közül; egy hideg italt kortyolgatva a Fröccsteraszon baráti társasággal, vagy a strandon flamingók közt lubickolva, pezsgő hangulatban. A balatoni életérzés garantált! A gyerekeket a strandolás mellett egy vidámpark várja.
Az idei évben a Boglári Szüreti Fesztivál színpadára lép:
Péter-Szabó Szilvia; Janicsák Veca, Szulák Andrea; Dániel Balázs, Amigod, Magna Cum Laude, PASO, USEME, Ruby Harlem, Zorall, Bikini, Irigy Hónaljmirigy Paddy and the Rats
…és még sokan mások. Bővebb információt itt talál.

Share Button

Olvasson tovább

A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat is ott lesz az OMÉK-on

Újabb két év telt el és végre elérkezett az idő, hogy kilátogathassanak Magyarország legnagyobb mezőgazdasági …

Megalakult az MNVH új Elnöksége

A mai nappal megalakult az MNVH céljainak megvalósításáért felelős testülete, az Elnökség. Kis Miklós Zsolt agrár-vidékfejlesztésért felelős …

Két Kakas Agroturisztikai Központ és Két Kakas Gasztro és Kézműves Piac Imremajor – Balatonfenyves

Hazánkban 11 Imremajor elnevezésű település létezik. Ezek egyike, a balatoni nyaralók és a természetet kedvelők, …