2019 december 13 - péntek

Balatonboglári szüreti fesztivál 2019

Időpont
Date(s) - 2019.08.16. - 2019.08.20.
Egész napos

Helyszín
Platán strand

Kategóriák


Az ország egyik legnagyobb ingyenes szabadtéri rendezvényét idén 43. alkalommal rendezik meg Balatonbogláron, a Palatán strandon rengeteg fellépővel, két színpadon, BB Aréna bulisátorral, BB bor- és pezsgőudvarral, a Balatonboglári Borvidék boraival, kézműves és kirakodóvásárral, szüreti felvonulással és vidámparkkal.
Balaton-part, hamisítatlan strandéletérzés, jó borok, pezsgő hangulat, esti koncertek, INGYENESEN! Kell ennél több? Az ország egyik legnagyobb ingyenes szabadtéri rendezvényén két színpadon négy napon át mindenféle zenei ízlést kiszolgáló koncertek mellett iparművészek és kézművesek kirakodóvására, illetve bor és étel kóstolók várnak.
Minden korosztály megtalálhatja a számára vonzó programelemet a fesztivál megújult tematikus helyszínei közül; egy hideg italt kortyolgatva a Fröccsteraszon baráti társasággal, vagy a strandon flamingók közt lubickolva, pezsgő hangulatban. A balatoni életérzés garantált! A gyerekeket a strandolás mellett egy vidámpark várja.
Az idei évben a Boglári Szüreti Fesztivál színpadára lép:
Péter-Szabó Szilvia; Janicsák Veca, Szulák Andrea; Dániel Balázs, Amigod, Magna Cum Laude, PASO, USEME, Ruby Harlem, Zorall, Bikini, Irigy Hónaljmirigy Paddy and the Rats
…és még sokan mások. Bővebb információt itt talál.

Share Button

Olvasson tovább

Hegyesi Éléstár

A Makói Kistérségben elhelyezkedő Királyhegyes Községben él és gazdálkodik, Deák Szilvia állattenyésztő agrármérnök, sajtkészítő, aki …