2018 április 24 - kedd

Bűbájos Hétvége

Térkép betöltése...

Időpont
Date(s) - 2017.04.29. - 2017.05.01.
Egész napos

Helyszín
Borospincék a település több pontján

Kategóriák


Újra pezsgő hangulatú 3 napos tavaszi hétvége a bor, a bűbáj és a barátság jegyében Tarcalon! Ismét jókedvvel, vidámsággal, színvonalas programokkal,gasztronómiai izgalmakkal és nyitott pincékkel várják ezen a hétvégén.

Az idei Bűbájos Hétvége vendégei elsőként kóstolhatják majd a település összefogását szimbolizáló „Tarcal bort”. A löszön termett furmint-hárslevelű házasítás Tarcal palackba zárt íze – több borászat közös munkájának eredménye. Az újdonság mellett megízlelhetitek Tokaj különleges pezsgőit, újkori boszorkányokként, seprűnyél helyett hőlégballonnal repülhettek a borvidék felett.

2 helyszínen,2 alkalommal élvezhetitek a Krakow Street Band lengyel utcazenekar koncertjét,de itt lesz vasárnap Szeder és Petruska is akusztikus koncertjeikkel, és tanúi lehettek Tarcal és Tarcal találkozásának is. A rendezvény illusztris vendége ugyanis maga a Szerémségben található Tarcal-hegy, amelynek ízeit Maurer Oszkár borain keresztül ismerhetik meg a résztvevők.

Lesz kézműves vásár is a Pataky Borportánál,ahol igényes helyi kézművesek portékái között válogathattok. Néha jól jön egy kis bűbáj, finom női praktika, hétköznapi varázslat ahhoz, hogy izgalmasabbá, élhetőbbé tegyük az életünket. A Bűbájos Hétvégén velünk lesznek a helybeli és más borvidékekről meghívott borásznők, akik nemcsak a boraikkal, hanem természetes kisugárzásukkal is megfűszerezik a napjainkat. A Kikelet kertjében vasárnap este tüzet is gyújtunk, szól majd a zene, a tarcali borászatok mind kitárják kapuikat, pohár nem marad üres, vendég nem marad szomjas a tarcali Bűbájos Hétvégén!

Az eseményről részletes információt itt talál.

Share Button

Olvasson tovább

A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat is ott lesz az OMÉK-on

Újabb két év telt el és végre elérkezett az idő, hogy kilátogathassanak Magyarország legnagyobb mezőgazdasági …

Megalakult az MNVH új Elnöksége

A mai nappal megalakult az MNVH céljainak megvalósításáért felelős testülete, az Elnökség. Kis Miklós Zsolt agrár-vidékfejlesztésért felelős …

Medvehagyma Ház – Ökoturisztikai Látogatóközpont

Orfűn tett látogatást április hónapban Vanyúr Arnold, az MNVH Baranya megyei területi felelőse, akinek Füziné …