2019 május 26 - vasárnap

EFOP – Együtt a fiatalokért

Időpont
Date(s) - 2018.05.18.
10:00 - 16:00

Helyszín
Győri Gyermektábor

Kategóriák Nincs Kategóriák


Az esemény egy EFOP pályázat keretében kerül megrendezésre, a környezeti neveléssel, fiatalokkal foglalkozó szervezetek számára. A projekt célja, hogy a nemzetközi együttműködés keretében a főként hátrányos helyzetű térségekben élő fiatalok számára a helyben, vidéken maradás lehetőségeit feltérképezzük, a velük kapcsolatban álló szakemberek számára olyan módszereket ajánljunk, amelyek segítségével elegendő motivációt adhatnak a fiatalok számára a helyben való boldoguláshoz. A szakmai rendezvénysorozat harmadik állomása lesz a Pannontáj- Sokoró Natúrpark területe, Győrújbarát. A projekt célcsoportja a vidékfejlesztéssel, ifjúságneveléssel, környezeti neveléssel foglalkozó civil szervezetek, elsősorban a Magyarországon működő natúrparkok szakemberei attól függetlenül, hogy a natúrpark címet már elnyerte-e a szervezet vagy csak folyamatban van. A natúrparkok és leendő natúrparkok szakembereinek elsődleges feladata az adott térség civil, vállalkozói és közszféra szereplői közötti együttműködések kiegyensúlyozása, erőteljesebbé tétele.
A natúrparkok szakemberei (alkalmazottak, tagok, felkért szakértők, túravezetők, előadók, helyi vállalkozók, polgármesterek, természetvédelmi szakemberek) olyan személyek, akik a natúrparkok létrejöttekor önkéntesen vállaltak felelősséget a natúrparki célok megvalósításáért.

Share Button

Olvasson tovább

A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat is ott lesz az OMÉK-on

Újabb két év telt el és végre elérkezett az idő, hogy kilátogathassanak Magyarország legnagyobb mezőgazdasági …

Megalakult az MNVH új Elnöksége

A mai nappal megalakult az MNVH céljainak megvalósításáért felelős testülete, az Elnökség. Kis Miklós Zsolt agrár-vidékfejlesztésért felelős …

23. Pápai Agrárexpo

2019.  április 26. és 28. között rendezte meg a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a XXIII. Pápai …