2020 május 27 - szerda

FEZEN

Időpont
Date(s) - 2018.07.25. - 2018.07.28.
Egész napos

Helyszín
FEZEN

Kategóriák Nincs Kategóriák


A Mr. Big, az Enter Shikari, és a Fozzy is fellép a Fezen fesztiválon, valamint Székesfehérvárra érkezik a Helloween, az Epica és a Metal Allegiance is.

A 21. Fehérvári Zenei Napokat 2018-ban július 25-től 28-ig rendezik meg a székesfehérvári MÁV-pályán.

Több mint három évtized dalaiból válogatva, maratoni programmal tér vissza Székesfehérvárra a német power/speed metal stílusteremtő bandája, a Helloween. A szimfonikus metalt képviselő, holland Epica a férje révén Magyarországhoz is kötődő Simone Simons vezetésével érkezik a Fezenre.

Metal Allegiance igazi szupercsapat, hiszen tagja a Dream Theater, az Avenged Sevenfold egykori dobosa, Mike Portnoy, a Megadeth basszusgitárosa, David Ellefson, a Testamentből ismerős Alex Skolnick és Mark Meghis, valamint az Overkill énekese, Bobby Blitz. Ők ebben a formációban először lépnek magyar közönség elé.

2017 nyarán jelent meg Defying Gravity címmel az amerikai hard rock supergroupnak, a los angelesi Mr. Bignek legújabb stúdiólemeze, akik csaknem eredeti felállásban érkeznek Fejér megyébe. Természetesen a jól megszokott slágerek mellett a friss dalokkal is készülnek a csapat tagjai.

Ott lesz a kanadai-amerikai pankrátor, Chris Jericho metal bandája, a Fozzy, akiknél biztosak lehetünk benne, hogy totális őrületet fognak a színpadra varázsolni.

A metalt és a elektronikát párosító brit csapat, a hazánkban köztudottan előszeretettel koncertező Enter Shikari is fellép a Frezenen. A dolog pikantériáját adja, hogy a négyes éppen 2018-ban fogja fennállása 15. évfordulóját ünnepelni.

A hazaiak közül már biztos, hogy ott lesz Ákos és Rúzsa Magdi.

Az eseményről részletes információt itt talál.

Forrás

Share Button

Olvasson tovább

Új, ingyenes portál köti össze a mezőgazdasági termelőket a vevőkkel

A piaci kereslet és kínálat összekapcsolása érdekében az Agrárminisztérium, a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. …