2018 június 22 - péntek

IV. KOVÁCSMŰVÉSZETI SZAKTÁBOR

Térkép betöltése...

Időpont
Date(s) - 2018.06.04. - 2018.06.09.
Egész napos

Helyszín
Kézművesek Háza

Kategóriák Nincs Kategóriák


Magyarországon jelenleg diszmű-kovács képzés semmilyen szinten, sehol nem folyik, ezt a hiányt enyhítendő, a 2015-ben és 2016-ban megtartott táborok sikerére alapozva, ismételten meghirdetjük szaktáborunkat a kovács mesterség iránt érdeklődő, vagy azt valamilyen fokon már ismerő, 18. életévüket betöltött felnőttek számára, ahol lehetőséget kínálunk az alapismeretek megszerzésére, illetve a már meglévő tudás fejlesztésére. A 18. életévüket be nem töltött jelentkezők esetén írásbeli szülői beleegyezés szükséges.

Az egyhetes intenzív, bentlakásos tanfolyam a Zalaegerszeg melletti Gébárti tó partján álló Kézművesek Háza kovácsműhelyében és a tábor idejére felállított műhelyfészerekben valósul meg. A tábor résztvevői számára a szállást és étkezést helyben biztosítjuk.

A jelentkezők számának ismeretében, és tudásszintjük előzetes felmérése alapján alakítjuk ki az alap, közép, esetleg felsőfokú elméleti és gyakorlati szakanyaggal foglalkozó munkacsoportokat. 3 tagú csoportokat alakítunk ki a jelentkezők tudásszintje alapján. A csoportvezető oktatók a Magyarországi Kovácsmíves Céh legkiválóbb mesterei lesznek, az ő személyük biztosíték a magas szakmai színvonalra.

Táborvezető mester: Takáts Zoltán céhmester

Share Button

Olvasson tovább

A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat is ott lesz az OMÉK-on

Újabb két év telt el és végre elérkezett az idő, hogy kilátogathassanak Magyarország legnagyobb mezőgazdasági …

Megalakult az MNVH új Elnöksége

A mai nappal megalakult az MNVH céljainak megvalósításáért felelős testülete, az Elnökség. Kis Miklós Zsolt agrár-vidékfejlesztésért felelős …

Gyümölcsfeldolgozó üzem Trizsben

Trizs település az Aggteleki Nemzeti Park szélén helyezkedik el, melynek lakossága mindössze 234 fő. A …