2019 április 24 - szerda

Mikulásfalva

Időpont
Date(s) - 2017.11.05. - 2017.12.20.
Egész napos

Helyszín
Mikulás Ház

Kategóriák


Immár 22 éve fogadlak Bennetek töretlen szeretettel itt Nagykarácsonyban! Látogass el a házamba, várlak szeretettel a csodák világában a dolgozószobámban, hogy megbeszéljük, mi történt az elmúlt egy évben Veled! Mi minden vár Rátok Mikulásfalván?
Az udvar hátsó részében játszadoznak a „Szánhúzó Szarvasok”. A Csillagjáró Szán is itt található, mely csodákra képes, hiszen egyetlen éjszaka alatt eljut a világ összes jó gyermekéhez. Nagykarácsonyban ezek után is még számos apró és nagyobb csodahelyszín vár. Látogass el a manók kedvenc helyére, a játékok birodalmába a Játszóházban, és az Ugráldában, felülhetsz a kisvonatomra.Meglátogathatjátok a Szeretetpostát, ahova minden évben ezer és ezer levél érkezik, hogy rápecsételjék az adventi pecsétet. Küldhetsz Te is innen levelet szeretteidnek, családodnak! Tudtad-e, hogy minden évben más és más a pecsét, és még a négy hétben is változik?
Megújult kézműves programokkal készülnek, Nagykarácsonyban megtekinthető a nagykarácsonyi Betlehem is.

Az eseményről részletes információt itt talál.

Share Button

Olvasson tovább

A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat is ott lesz az OMÉK-on

Újabb két év telt el és végre elérkezett az idő, hogy kilátogathassanak Magyarország legnagyobb mezőgazdasági …

Megalakult az MNVH új Elnöksége

A mai nappal megalakult az MNVH céljainak megvalósításáért felelős testülete, az Elnökség. Kis Miklós Zsolt agrár-vidékfejlesztésért felelős …

X. JUNIOR EXPO 2019

Az Agria Universitas Egyesület 2010 óta rendezi meg minden évben a Junior Expo-t, a fiatal …