2019 szeptember 22 - vasárnap

XXVI. Harkányi Fürdőfesztivál

Térkép nem érhető el

Időpont
Date(s) - 2019.07.19. - 2019.07.21.
00:00

Kategóriák


Idén is megrendezésre kerül a Harkányi Fürdőfesztivál, a fürdőváros egyik legnépszerűbb fesztiválja. 1994 óta hagyománnyá vált Harkányban a nyár közepén megrendezni a fesztivált.

A Harkányi Gyógy- és Strandfürdő számos szórakoztató programmal, koncertekkel, gyermekműsorokkal, táncbemutatókkal, családi és sportprogramokkal várja a vendégeket. A programok közül nem marad hat ki idén sem a népszerű vizes póló mell- és pocakszépségverseny sem.  A fesztiválon népszerű hazai zenei együttesek mellett a környező településeken és a Harkányon működő hagyományőrző néptáncegyüttesek fellépése is gazdagítja a programsorozat kínálatát. A három napig tartó programsorozatban mindenki megtalálja a számára érdekes programot fiatalok, idősek, családok egyaránt. A programok a fürdő egész területén, a gyógyfürdőben és a strandfürdő részein lesznek megrendezve.

A számos program mellett a fürdőzőknek lehetőségük lesz a csobbanó medencénél kipróbálni a csúszdákat, hűsölni a kellemes hőmérsékletű Lepke-medencében, vagy úszni a sportmedencében.  A hűsítő strandmedencék mellett a gyógyfürdőben a látványfürdő, a gyógymedencék és a frissítő szolgáltatások igénybevételére is van lehetőség.

Az eseményről bővebb információt itt talál.

Share Button

Olvasson tovább

A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat is ott lesz az OMÉK-on

Újabb két év telt el és végre elérkezett az idő, hogy kilátogathassanak Magyarország legnagyobb mezőgazdasági …

Megalakult az MNVH új Elnöksége

A mai nappal megalakult az MNVH céljainak megvalósításáért felelős testülete, az Elnökség. Kis Miklós Zsolt agrár-vidékfejlesztésért felelős …

A Takács tanya tejelő kecsketartásának és termék előállításának kisüzemi fejlesztése

Takács Adrienn tanyasi családban nevelkedett, ennek hatására 2010-ben kezdette el önállóan a háztáji gazdálkodást. 2012 …