2020 július 10 - péntek

Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztivál

Időpont
Date(s) - 2019.09.07.
Egész napos

Helyszín
Pákozd-Sukorói Arborétum és Vadaspark

Kategóriák


Az Országos Vadgasztronómiai Fesztivál sikeresen ötvözi a könnyűzenei és gasztronómiai fesztiválok hangulatát, programkínálatát, mindezt egy csodálatos természeti környezetben. A rendezvény fő vonalát a vadhúsfogyasztás népszerűsítését szolgáló főzőverseny adja, melyre csapatok jelentkezését várják!
A fesztiválról elmondható, hogy évről-évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend, mely nem csak a látogatószám emelkedésében, hanem a megnövekedett kiállítói, támogatói aktivitásban és sajtóérdeklődésben is mérhető.
A rendezvény fő vonalát a hazai vadhúsfogyasztás népszerűsítését szolgáló főzőverseny adja, ahol 300 szakács és kukta verseng az Erdei Ételek Mestere címért, melyet a legjobb bográcsos vadétel elkészítésével vívhatnak ki maguknak. A főzőverseny, színvonalát fémjelzi, hogy a neves szakmai zsűri elnöke Hamvas Zoltán Úr, a Magyar Bocuse d’Or Akadémia Elnöke. A fesztivált neves fellépők, színvonalas programok, kézműves kirakodó vásár és gasztroudvar színesítik.

További információk az esemény honlapján találhatóak.

Share Button

Olvasson tovább

Fitt Lekvár: nem csak jó, de finom is

Kungli Ferenc vállalkozása árutermelő ültetvénynek indult, a működést azonban a kiszámíthatatlanul alakuló felvásárlási árak, valamint …