2020 május 27 - szerda

Nők Világa – Híd a nemzetek között!

Térkép nem érhető el

Időpont
Date(s) - 2019.05.23.
00:00

Kategóriák


Nők Világa – Híd a nemzetek között! címmel nemzetközi gála 2019. május 23-án kerül megrendezésre a Csak a Nőknek Magazin szervezésében a Pesti Vigadóban, amely kulturális élmény, divatbemutató, különleges gasztronómiai impluzus és rengeteg meglepetés egy estén!

Keveset tudunk itthon Ázsia, esetleg Dél-Amerika világáról? Afrika vadregényes tájai ismerősek lehetnek a filmekből, de valójában milyen kincseket rejtenek? Az Arab világ burkába burkolózó Hölgyeinek élete a titokzatosságról szólna csak? Vagy akár mi lehet olyan vonzó Európa egyes térségeiben, ami miatt úgy érezzük, sosem lehet eleget látnunk, tapasztalnunk belőle? Hogyan tudják a magyar nők a vidéki régiókban felvállalni tehetségüket, kreativitásukat? Sokszínűek, sokfélék vagyunk! 5 nemzet, 5 eredethagyomány, 5 kultúra és azok 5 divatja kerül a közönség elé.

Az öt ország egy- egy divattervezője lesz látható egy közös divatbemutató keretében. A kollekciók népművészeti elemek felhasználásával készülnek újragondolva a hagyományokat, ötvözve azokat a mai kor ízlésével. A ruhákat bemutató modellek is öt országból jönnek, a bemutató zenéje pedig autentikus népzene, vagy az alapján készült átírás.

Az esemény házigazdája: Bán Teodóra

A műsorvezetők: Kovács Lili és Sasvári Sándor

A rendezvény hangja: Kautzky Armand

Fellépő magyar művészek: Bangó Margit, Horgas Eszter, Szakcsi Lakatos Béla, Müller Péter Sziámi, Farkas Izsák, Sasvári Sándor és Léna lánya, valamint az alsósófalvi Gyermekláncfű Néptánccsoport gyerektáncosai Erdélyből.

Az eseményről bővebb információ itt található.

Share Button

Olvasson tovább

Új, ingyenes portál köti össze a mezőgazdasági termelőket a vevőkkel

A piaci kereslet és kínálat összekapcsolása érdekében az Agrárminisztérium, a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. …