2019 március 24 - vasárnap

Pécsi Akváriumi Keringő a Pécsi Állatkert zenés családi programja

Időpont
Date(s) - 2018.04.13.
16:00 - 17:00

Helyszín
Pécsi Állatkert

Kategóriák


Szeretnék bővíteni a Pécsi Állatkert családbarát programjait, kezdeményezéseit. Ennek kapcsán új családi programsorozat indul náluk, Akváriumi Keringő néven.

Az elmúlt években több kutatás eredménye is bebizonyította, hogy a klasszikus zene hallgatása jótékonyon, nyugtatóan hat a csecsemőkre. Az akváriumok látványa szintén megnyugtatja a babákat, sőt, a nagyobbacska gyerekeket és szüleiket is : minden korosztály érdeklődve szemléli a víz alatti csodavilágot. Ez inspirálta a szervezőket új programjukk, az Akváriumi Keringő létrehozásában: a kezdeményezés célja, hogy a babák és szüleik együtt relaxálódjanak, és a látogatási idő után, zavartalanul szemlélhessék az akvárium lakóit, fülbemászó zenét hallgatva.

Programunkat a Pannon Filharmonikusokkal közreműködve indítjuk útjára, állandó partnerünk Varga Ágnes hegedűművész. Az első hangpróbák megtörténtek, és kiderült, hogy Főépületünk akusztikája kiváló, a helyszín tökéletesen alkalmasnak bizonyult a program megrendezéséhez.

Részvételi díj
gyermekenként 1000 Ft
a kísérők számára (egy gyermekkel maximum 2 kísérő jöhet be) 500 Ft.
Jegyek vásárolhatók a Kodály Központban, honlapon, és természetesen a helyszínen, a Pécsi Állatkertben. Állatkertünkben a rendezvény napján, 15:50-ig lehetséges a jegyek megváltása.

Share Button

Olvasson tovább

A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat is ott lesz az OMÉK-on

Újabb két év telt el és végre elérkezett az idő, hogy kilátogathassanak Magyarország legnagyobb mezőgazdasági …

Megalakult az MNVH új Elnöksége

A mai nappal megalakult az MNVH céljainak megvalósításáért felelős testülete, az Elnökség. Kis Miklós Zsolt agrár-vidékfejlesztésért felelős …

Fiatal Gazda Konferencia – 2019

2019. február 22-én került megrendezésre Budapesten, a Park Inn by Radisson Hotelben a 2019. évi …