2019 szeptember 20 - péntek

Pécsi Szelet

Időpont
Date(s) - 2018.05.01.
10:30 - 22:00

Helyszín
Zsolnay Kulturális Negyed

Kategóriák Nincs Kategóriák


Csaknem harminc neves baranyai vendéglátóegység, pincészet és termelő részvételével másodszor rendeznek május elsején megyei “gourmet pikniket” a pécsi Zsolnay Kulturális Negyedben. A Baranya megyei éttermi kultúra kiemelkedő eseménye azzal a céllal jött létre, hogy a megye legjobb éttermeit, borászatait és termelőit évente egyszer összefogja és egy minőségi kivitelezésű, de oldott hangulatú fesztivál keretében közelebb hozza a széles fogyasztói rétegekhez.
A Pécsi Szelet a szervezők önerejéből, helyi vállalkozások támogatásával valósul meg. A kitelepülőkre semmilyen költség nem hárul, hogy a vendégek megfizethető áron juthassanak a magas ételkultúra termékeihez. A vendégek – a többi között – a Bock és Lelovits pincészetek, a Nádasi Sajtmanufaktúra, a Pécsi Kávé, a pécsi Balkán Bisztró és Jókai Cukrászda, a Tenkes Csárda, illetve a Karl Mikro-Sőrfőzde ínyencségei közül válogathatnak.
Kóstolja végig egyetlen nap alatt Baranya legjobb ízeit a street food-tól a fine dining-ig május elsején a Zsolnay Negyedben!

Share Button

Olvasson tovább

A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat is ott lesz az OMÉK-on

Újabb két év telt el és végre elérkezett az idő, hogy kilátogathassanak Magyarország legnagyobb mezőgazdasági …

Megalakult az MNVH új Elnöksége

A mai nappal megalakult az MNVH céljainak megvalósításáért felelős testülete, az Elnökség. Kis Miklós Zsolt agrár-vidékfejlesztésért felelős …

A Takács tanya tejelő kecsketartásának és termék előállításának kisüzemi fejlesztése

Takács Adrienn tanyasi családban nevelkedett, ennek hatására 2010-ben kezdette el önállóan a háztáji gazdálkodást. 2012 …