2018 május 24 - csütörtök

TiszaFeszt Zenei és Kulturális Fesztivál

Térkép betöltése...

Időpont
Date(s) - 2017.08.11. - 2017.08.13.
Egész napos

Helyszín
Tőserdő

Kategóriák


A III. `TiszaFeszt` rendezvényünk helyszíne Lakitelek – Tőserdő, a Holt-Tisza partja, ahol minden ideális egy zenei, kulturális vagy gasztronómiai jellegű fesztivál lebonyolítására. Lakitelek az a település, ahol különösen barátságosak és vendégszeretők az emberek, és a nyári élet mindig is meghatározó volt a közösség életében. Az Önkormányzat is támogatja rendezvényeinket és közös célunk a turisztika erősítése. A Tősfürdő a Holt-Tisza és a körülöttük elhelyezkedő tájvédelmi terület egész évben csodás látványt nyújt. Önt is várjuk színes programokkal, kirakodó vásárral, vidámparkkal, látogasson el hozzánk, szeretettel várjuk más rendezvényeinken is! Bács-Kiskun megye harmadik legnagyobb szabadtéri zenei és kulturális fesztiválja kerül megrendezésre.
A nagyszínpadon népszerű sztárvendégek lépnek fel.
A rendezvény idejére ingyenesen igénybe vehető a szabad kemping (régi kemping a parkoló végénél) ahol lehet sátorozni. Bográcsozó hely kiépítve, gépkocsi parkolás, ivóvíz, köz-wc, közvilágítás, hulladékgyűjtő edények és áramvételi lehetőség biztosított. A régi kempinget mindenki a saját felelősségére veheti igénybe. A távolabbról érkező vendégeknek javasoljuk, hogy ne utazgassanak, inkább mielőbb foglaljanak helyet a szabad kempingben, vagy a Tősfürdővel szembeni fizetős Autós Kempingben vagy kérjenek ismerőstől nyaralót.

Az eseményről részletes információt itt talál.

Share Button

Olvasson tovább

A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat is ott lesz az OMÉK-on

Újabb két év telt el és végre elérkezett az idő, hogy kilátogathassanak Magyarország legnagyobb mezőgazdasági …

Megalakult az MNVH új Elnöksége

A mai nappal megalakult az MNVH céljainak megvalósításáért felelős testülete, az Elnökség. Kis Miklós Zsolt agrár-vidékfejlesztésért felelős …

Országos natúrparki vetélkedő a Sokorói dombok között

A pünkösdi hétvégén 12 csapatnyi gyermek érkezett Győrújbarátra, az ország minden tájáról, hogy összemérje tudását …