2018 május 26 - szombat

V. Magyar Sajtmustra

Térkép betöltése...

Időpont
Date(s) - 2017.09.29. - 2017.10.01.
00:00

Helyszín
Hangistáló

Kategóriák


Az évről évre egyre sikeresebb rendezvény szeptember utolsó és október első napjaiban Nagyegyházán a Hangistálló rendezvény helyszínen várja a sajtkészítő szakma javát és a gasztronómia szerelmeseit.

Az első, szakmai napon sajtversenyt tartanak, melyen szakmai zsűri előtt mérettetik meg ízletes sajtjaikat a Kárpát-medence sajtkészítői. A verseny ideje alatt konferenciát tartanak szakmai előadásokkal, ezzel segítve a sajtkészítő mesterek munkáját.

A második és harmadik, közönségnapon szeretettel várják a gasztronómia szerelmeseit, a sajtimádó közönséget. A látogatók a Kárpát-medence sajtpalettájáról ízletes sajtokat kóstolhatnak, megleshetik a sajtkészítés fortélyait, kipróbálhatják a vajköpülést, részt vehetnek izgalmas gasztronómiai workshopok-on, mindezt csodálatos kulturális környezetben. A gyermekeket ismeretterjesztő sajtos kalandozásra hívják.

Share Button

Olvasson tovább

A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat is ott lesz az OMÉK-on

Újabb két év telt el és végre elérkezett az idő, hogy kilátogathassanak Magyarország legnagyobb mezőgazdasági …

Megalakult az MNVH új Elnöksége

A mai nappal megalakult az MNVH céljainak megvalósításáért felelős testülete, az Elnökség. Kis Miklós Zsolt agrár-vidékfejlesztésért felelős …

Országos natúrparki vetélkedő a Sokorói dombok között

A pünkösdi hétvégén 12 csapatnyi gyermek érkezett Győrújbarátra, az ország minden tájáról, hogy összemérje tudását …