VII. GERE Jazz Fesztivál – Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat
2018 augusztus 21 - kedd

VII. GERE Jazz Fesztivál

Térkép betöltése...

Időpont
Date(s) - 2018.06.08. - 2018.06.09.
18:00 - 23:30

Helyszín
Gere Pincészet

Kategóriák Nincs Kategóriák


2018. június 8.–június 9

Az évente megújuló tematikának köszönhetően idén a villányi szőlők között igazi olasz hangulatban és dolce vita életérzésben lehet része azoknak, akik ellátogatnak a rendezvényre. A hazai jazz kiválóságok mellett idén fellép Nicola Conte, a legtáncosabb jazz képviselője, aki hazánkban elsőként a fesztiválon játszik új lemezéről.

A Magyarország legdélebbi szőlőültetvényei között megrendezésre kerülő fesztivál idén is jól csengő hármashangzatba rendezi a GERE-borokat, a kifinomult gasztronómiát és az igényes jazz zenét. Olasz dallamok, toszkán hangulat és minőségi borok várják a Villányba látogatókat június második hétvégéjén. A gasztronómiai kínálat, ahogyan mindig, most is fontos részét képezi a fesztiválnak. A szervezők igazi itáliai ízekkel készülnek, grill terasszal, olaszos ételekkel, desszertekkel.

Az idén hetedik alkalommal életre hívott programsorozat mostanra hagyományt teremtett a nyári fesztiválok között, és Villányba várja azokat, akik a borok, a zene és a gasztronómia elhivatott rajongói. Gere Attila és családja idén is maradandó élményekkel ajándékozza meg az ezen az exkluzív, olasz hangulatú kerti partin résztvevő vendégeket.

PROGRAM

–06.08. PÉNTEK–

20.00 – Rákfogó Zenekar
Első fellépőnk a legendás Rákfogó Zenekar, amely megújult formában, az egykori formáció kísérletező szellemiségében az egykori jazz-rock örökzöldek mellett Szakcsi Lakatos Béla legújabb szerzeményeit is játssza.

22.00 – Kéknyúl Hammond Band
Egy különleges formáció következik, hazánkban egyedülálló felállásban játszanak szórakoztatónak mondható orgonás jazz-funk-bluest. A Hammond orgona mellett dob, gitár és impozáns fúvós kar teszi igazán különlegessé a fesztivál első napját.

–06.09. SZOMBAT–

18:00 – Balázs Elemér Group
Magyarország egyik legnépszerűbb zenekara nyitja a fesztivál második napját. Balázs Elemér, a nemzetközileg is széles körben elismert és keresett jazzdobos a magyar jazz élvonalához tartozó művészekkel lép majd fel, akik egyedi hangzásukkal varázsolják el a közönséget.

20.00 – Barabás Lőrinc Quartet
Következő fellépőink a hetvenes évek szabad levegőjű, improvizatív jazz-rockos világát idézik, ami igazán frissen szólal majd meg a négy fiatal, huszonegyedik századi nagyvárosi, kozmopolita muzsikus szűrőjén áteresztve.

22.00 – Nicola Conte (ITA)
Végül a modern jazz egyik meghatározó szereplője, a világhírű Nicola Conte zárja a sort, és pörgeti fel teljesen a hallgatóságot a „legdzsesszesebb” tánczenével.

JEGYEK
Pénteki jegy: 12.900 Ft
Szombati jegy: 16.900 Ft
Kétnapos jegy: 24.900 Ft

Share Button

Olvasson tovább

A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat is ott lesz az OMÉK-on

Újabb két év telt el és végre elérkezett az idő, hogy kilátogathassanak Magyarország legnagyobb mezőgazdasági …

Megalakult az MNVH új Elnöksége

A mai nappal megalakult az MNVH céljainak megvalósításáért felelős testülete, az Elnökség. Kis Miklós Zsolt agrár-vidékfejlesztésért felelős …

Az idén is gazdag programkínálattal készülnek a térségi települések a Hírös Hét Fesztiválra

Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület a kistérségi települések összefogása révén immár 21 éve nagy figyelmet fordít …