2017 április 23 - vasárnap

Vitál Bazár

Térkép betöltése...

Időpont
Date(s) - 2017.04.08. - 2017.04.09.
Egész napos

Helyszín
Duna Pláza

Kategóriák


Ha április akkor VITÁL BAZÁR!

A tavasz a testi lelki megújulás szimbóluma. Ahogy a természet új köntösbe bújik, úgy vágyunk mi is kívül belül valami egészen másra.
Erre ad most lehetőséget Győrben a Dunacenterben megrendezésre kerülő VITÁL BAZÁR. Vésd fel a naptáradba mert április 8-9 között minden az egészségről a harmóniáról és a különleges gasztronómiai élményekről fog szólni. Nem kevesebbre vállalkoztunk, mint hogy Győrbe egyedülálló módon elhozzunk egy komplex, testet lelket egyaránt feltöltő BAZÁRT. Légy húsimádó, vegetáriánus, a hagyományos magyar konyha megszállottja,vagy a biogazdálkodás elkötelezett híve, netán laktóz vagy gluténérzékeny, meghívott vendégeink, kiállítóink, mind arról gondoskodnak, hogy örömödet leld ezen a hétvégén. És sok új tapasztalattal gazdagodj.
Testi lelki és szellemi táplálékban egyaránt bővelkedni fogunk. Ez a BAZÁR egyszerre lesz gasztronómiai kiállítás, természetgyógyászat, valamint a spiritualitás iránt érdeklődők Mekkája. Légy részese egy egészségtudatos BAZÁRNAK ahol az egész hétvége arról szól hogy tehetsz a legtöbbet a saját és családod egészségéért.

Az eseményről részletes információt itt talál.

Share Button

Olvasson tovább

Megalakult az MNVH új Elnöksége

A mai nappal megalakult az MNVH céljainak megvalósításáért felelős testülete, az Elnökség. Kis Miklós Zsolt agrár-vidékfejlesztésért felelős …

HarminczHázas PálinkaVáros

“A Pálinkaváros, több mint múzeum: egy kitalált város, ami ad egy életérzést, egy játék a …