2018 május 26 - szombat

XI. Országos Vadgasztronómiai Fesztivál

Térkép betöltése...

Időpont
Date(s) - 2017.09.01. - 2017.09.02.
Egész napos

Helyszín
Ökoturisztikai Centrum

Kategóriák


Az Országos Vadgasztronómiai Fesztivál sikeresen ötvözi a könnyűzenei és gasztronómiai fesztiválok hangulatát, programkínálatát, mindezt egy csodálatos természeti környezetben. A rendezvény fő vonalát a vadhúsfogyasztás népszerűsítését szolgáló főzőverseny adja, melyre csapatok jelentkezését várjuk!

A VADEX Mezőföldi Zrt. rendezésében megvalósuló Országos Vadgasztronómiai Fesztivál sikeresen ötvözi a könnyűzenei és gasztronómiai fesztiválok hangulatát, programkínálatát, mindezt egy csodálatos természeti környezetben. A fesztiválról elmondható, hogy évről-évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend, mely nem csak a látogatószám emelkedésében, hanem a megnövekedett kiállítói, támogatói aktivitásban és sajtóérdeklődésben is mérhető.

Rendezvényünk fő vonalát a hazai vadhúsfogyasztás népszerűsítését szolgáló főzőverseny adja, ahol 300 szakács és kukta verseng az Erdei Ételek Mestere címért, melyet a legjobb bográcsos vadétel elkészítésével vívhatnak ki maguknak. A főzőverseny, színvonalát fémjelzi, hogy a neves szakmai zsűri elnöke Hamvas Zoltán Úr, a Magyar Bocuse d’Or Akadémia Elnöke. A fesztivált neves fellépők, színvonalas programok, kézműves kirakodó vásár és gasztroudvar színesítik.

Az eseményről részletes információt itt talál.

Share Button

Olvasson tovább

A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat is ott lesz az OMÉK-on

Újabb két év telt el és végre elérkezett az idő, hogy kilátogathassanak Magyarország legnagyobb mezőgazdasági …

Megalakult az MNVH új Elnöksége

A mai nappal megalakult az MNVH céljainak megvalósításáért felelős testülete, az Elnökség. Kis Miklós Zsolt agrár-vidékfejlesztésért felelős …

Országos natúrparki vetélkedő a Sokorói dombok között

A pünkösdi hétvégén 12 csapatnyi gyermek érkezett Győrújbarátra, az ország minden tájáról, hogy összemérje tudását …