2019 november 19 - kedd

XII. Tiszacsegei Halászlé Fesztivál

Térkép nem érhető el

Időpont
Date(s) - 2019.07.06.
00:00

Kategóriák


Július 6-án, szombaton rendezik meg a Tiszacsegei Halászcsárda mellett, a Tisza-parton dr. Nagy István agrárminiszter fővédnöksége alatt a XII. Tiszacsegei Halászlé Fesztivált.

A rendezvény évről évre több mint tízezer embert vonz, s fő célja a halfogyasztás, valamint a tiszai hungarikum halászlé népszerűsítése. A csárda szakácsai szabadtéren, 20 üstben és bográcsban főzik egész nap a halászlevet, amelyből az utóbbi években alkalmanként közel 8000 adagot fogyasztottak a vendégek. A kulináris élvezetek mellett népművészeti és helyi árusok kirakodóvásárával, valamint folklór és könnyűzenei műsorokkal is kedveskednek a szervezők a látogatóknak.

INGYENES BELEPÉS ÉS PARKOLÁS!

11.00-tól egész nap FÉLÁRON kínálják a szabadban főzött halászlevet, és a frissen sült, ropogós sült halunk idén is megkóstolható!

Bővebb információk itt találhatóak.

 

Share Button

Olvasson tovább

A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat is ott lesz az OMÉK-on

Újabb két év telt el és végre elérkezett az idő, hogy kilátogathassanak Magyarország legnagyobb mezőgazdasági …

Megalakult az MNVH új Elnöksége

A mai nappal megalakult az MNVH céljainak megvalósításáért felelős testülete, az Elnökség. Kis Miklós Zsolt agrár-vidékfejlesztésért felelős …

A Takács tanya tejelő kecsketartásának és termék előállításának kisüzemi fejlesztése

Takács Adrienn tanyasi családban nevelkedett, ennek hatására 2010-ben kezdette el önállóan a háztáji gazdálkodást. 2012 …