2019 szeptember 20 - péntek

XI. Országos Vadgasztronómiai Fesztivál

Az Országos Vadgasztronómiai Fesztivál sikeresen ötvözi a könnyűzenei és gasztronómiai fesztiválok hangulatát, programkínálatát, mindezt egy csodálatos természeti környezetben. A rendezvény fő vonalát a vadhúsfogyasztás népszerűsítését szolgáló főzőverseny adja, melyre csapatok jelentkezését várják!

A VADEX Mezőföldi Zrt. rendezésében megvalósuló Országos Vadgasztronómiai Fesztivál sikeresen ötvözi a könnyűzenei és gasztronómiai fesztiválok hangulatát, programkínálatát, mindezt egy csodálatos természeti környezetben. A fesztiválról elmondható, hogy évről-évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend, mely nem csak a látogatószám emelkedésében, hanem a megnövekedett kiállítói, támogatói aktivitásban és sajtóérdeklődésben is mérhető.

Rendezvényük fő vonalát a hazai vadhúsfogyasztás népszerűsítését szolgáló főzőverseny adja, ahol 300 szakács és kukta verseng az Erdei Ételek Mestere címért, melyet a legjobb bográcsos vadétel elkészítésével vívhatnak ki maguknak. A főzőverseny színvonalát fémjelzi, hogy a neves szakmai zsűri elnöke Hamvas Zoltán úr, a Magyar Bocuse d’Or Akadémia Elnöke. A fesztivált neves fellépők, színvonalas programok, kézműves kirakodó vásár és gasztroudvar színesítik.

http://www.vadgasztro.vadex.hu/

Share Button

Olvasson tovább

Petíció a magyar gazdákért

  A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat aggodalommal értesült arról, hogy az Európai Unió a következő …