2019 november 16 - szombat

A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat is ott lesz az OMÉK-on

Újabb két év telt el és végre elérkezett az idő, hogy kilátogathassanak Magyarország legnagyobb mezőgazdasági és élelmiszeripari kiállítására, az OMÉK-ra! Öt pavilon, a Kincsem Park, és a passzázs várják az érdeklődőket a Hungexpon 2017. szeptember 20 – 24. között.

A mezőgazdasági és élelmiszeripari vállalkozások megjelenése mellett, nemzetközi partnerek standjaira is ellátogathatnak és megtekinthetik kiállított termékeiket, a rendezvény díszvendége Japán lesz. Részt vehetnek kertészeti bemutatón, tájegységek, kistermelők és a Kárpát-medence kincseinek bemutatásán, vagy éppen a bioszigeten és a biopiacon. A kiállításról természetesen nem hiányozhatnak az állattenyésztők sem, akik állatbemutató programokkal, fajtaversenyekkel teszik izgalmassá a kiállítást, de a mezőgazdasági gépbemutatók sem maradnak el.

Az OMÉK elsődleges célja, hogy szakmai szempontból bemutassa a fejlett, hatékony, környezettudatos vállalkozásokra, családi gazdaságokra, kis- és őstermelőkre épülő mezőgazdaságot, és annak értékeit, valamint eredményeit megismertesse a szakmával és a nagyközönséggel.

MNVH idén is saját standdal várja az érdeklődőket az A pavilon 108 B standjánál! Az érdeklődők a Területi Felelőseinktől kaphatnak információt a Vidékfejlesztési Program aktualitásairól, az Európai Innovációs Partnerségről, az MNVH aktualitásairól, vagy éppen a Rövid Ellátási Lánc programról.

A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat regisztrált vendégei számára ingyenesen biztosítja a belépést a Vásárra.
Tisztelt regisztrált vendégeinket a kiállítás időtartalma alatt, szeretettel látjuk standunkon, ahol  Területi Felelőseink frissítővel és partnereink által felajánlott kóstolóval és ebéddel várják partnereinket minden nap, 10.00 – 18.00-ig az (A pavilon 108/B) SZPI – MNVH standon. Az OMÉK-on való részvételi szándékát, kérjük tüntesse fel a jelentkezési űrlapunkban a dátum megadásával, a részletekről Szakáli János a stand házigazdája értesíti majd Önt.

A rendezvény szakmai programjaihoz csatlakozva, „Közel a segítség – Hálózatban együtt a vidékért” címmel szeptember 22-én, pénteken 13.30-tól, konferenciát tartunk, amelynek elsődleges témái érintik a Hálózat aktualitásait, a LEADER program legfontosabb tudnivalóit, a Széchenyi Programiroda elért sikereit és szolgáltatásait, valamint az egyéb együttműködési lehetőségeket.

A konferencián való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, melyet az https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd1-c5c49wgSMSd3t5sBBa3VaMbA4sHRW4-7cnz98ciNci9ig/viewform linkre kattintva tehetnek meg.

Várunk minden érdeklődőt szeretettel!

„Közel a segítség – Hálózatban együtt a vidékért” konferencia programja

Share Button

Olvasson tovább

Fiatal Gazda Konferencia – 2019

2019. február 22-én került megrendezésre Budapesten, a Park Inn by Radisson Hotelben a 2019. évi …