2020 május 25 - hétfő

Hatodik alkalommal is Gödöllői Állattenyésztési Tudományos Napok

A konferencián a haszon- és hobbiállat tenyésztéshez kapcsolódó szakterületekről (tenyésztés, genetika, biotechnológia, tartás, takarmányozás, szaporodásbiológia, állatjóllét, higiénia, stb.) várhatók aktuális színvonalas szakmai előadások.

A plenáris és tématerületekre lebontott szekciókban a hazai szakemberek bemutatják a legújabb állattenyésztéssel kapcsolatos kutatási és gyakorlati eredményeiket. A konferencia résztvevői megismerhetik az állattenyésztés és termék-előállítás, termék feldolgozás valamint a termék értékesítés jelenlegi helyzetét, perspektíváit, valamint az Európai Unión belül rendelkezésre álló lehetőségeit. A konferencia előadói az állattenyésztés szinte valamennyi ágát képviselik. A rendezvény elősegítheti a szakemberek együttműködésének fokozódását, mivel nyilvános fórumot biztosítunk a konferencia témaköreihez kapcsolódó eszmecserékhez. Ez rövid és hosszú távon egyaránt hozzájárulhat a hazai mezőgazdaság, azon belül is az állattenyésztés fejlődésének előmozdításához.

A rendezvény időpontja: 2017. november 24.

Sok szeretettel várják az állattenyésztéssel kapcsolatos kutatással foglalkozó intézményekből, egyesületekből és vállalkozásokból a résztvevőket.

A konferenciáról részletes információkat az Intézet és a konferencia honlapján talál.

A rendezvény hivatalos honlapja: www.gatn.mkk.szie.hu

A rendezvény hivatalos email-címe: gan.konferencia@mkk.szie.hu

Programme_GATN_2017

Share Button

Olvasson tovább

Új, ingyenes portál köti össze a mezőgazdasági termelőket a vevőkkel

A piaci kereslet és kínálat összekapcsolása érdekében az Agrárminisztérium, a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. …