2019 augusztus 24 - szombat

Rendezvények az MNVH és a Széchenyi Programiroda közös szervezésében

A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat és a Széchenyi Programiroda közös rendezvények lebonyolítását tervezi májustól.
A Széchenyi Programiroda Észak-magyarországi regionális igazgatója, Deé András és a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat Nógrád, Heves és Borsod-Abaúj-Zemplén megyei területi felelősei hétfőn egyeztettek szolgáltatásaikról, melyekkel a fejleszteni kívánó, pályázati források iránt érdeklődő vállalkozásokat, önkormányzatokat, civil szervezeteket, illetve magánszemélyeket kívánják informálni a lehetőségeikről.
A két hálózat hasonló feladatokat lát el, hiszen tájékoztató munkájukat személyes konzultációk, kis csoportos beszélgetések, fórumok, rendezvényeken való előadások formájában látják el. Azonban jól kiegészítik egymást, hiszen amíg a Széchenyi Programiroda munkája leginkább a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) pályázataira fókuszál, addig a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat a Vidékfejlesztési Program forráslehetőségeiről, illetve az egyéb, vidéki szereplők számára esélyteremtő pályázatokról nyújt folyamatosan információt.
A két szervezet egyeztetett annak lehetőségéről, hogy már májustól rendezvényeiket, tájékoztató előadásaikat egymással együttműködésben valósítsák meg.

Share Button

Olvasson tovább

Tiszacsegei Halászlé Fesztivál

Az idén július 6-án 12. alkalommal került megrendezésre a Tiszacsegei Halászlé Fesztivál. Hajdú-Bihar Megye egyetlen Tisza-parti …