2019 április 24 - szerda

Rendezvények az MNVH és a Széchenyi Programiroda közös szervezésében

A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat és a Széchenyi Programiroda közös rendezvények lebonyolítását tervezi májustól.
A Széchenyi Programiroda Észak-magyarországi regionális igazgatója, Deé András és a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat Nógrád, Heves és Borsod-Abaúj-Zemplén megyei területi felelősei hétfőn egyeztettek szolgáltatásaikról, melyekkel a fejleszteni kívánó, pályázati források iránt érdeklődő vállalkozásokat, önkormányzatokat, civil szervezeteket, illetve magánszemélyeket kívánják informálni a lehetőségeikről.
A két hálózat hasonló feladatokat lát el, hiszen tájékoztató munkájukat személyes konzultációk, kis csoportos beszélgetések, fórumok, rendezvényeken való előadások formájában látják el. Azonban jól kiegészítik egymást, hiszen amíg a Széchenyi Programiroda munkája leginkább a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) pályázataira fókuszál, addig a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat a Vidékfejlesztési Program forráslehetőségeiről, illetve az egyéb, vidéki szereplők számára esélyteremtő pályázatokról nyújt folyamatosan információt.
A két szervezet egyeztetett annak lehetőségéről, hogy már májustól rendezvényeiket, tájékoztató előadásaikat egymással együttműködésben valósítsák meg.

Share Button

Olvasson tovább

X. JUNIOR EXPO 2019

Az Agria Universitas Egyesület 2010 óta rendezi meg minden évben a Junior Expo-t, a fiatal …