2019 augusztus 24 - szombat

Pápai Agrárexpo mezőgazdasági szakkiállítást és vásár

2016. május 27-29. között immár huszadik alkalommal rendezik meg a Pápai Agrárexpo mezőgazdasági szakkiállítást és vásárt, amely a megye és a térség egyik kiemelt, komoly vonzerővel bíró eseménye. A háromnapos, hosszú évek óta sikeres, több mint tízezer látogatót vonzó rendezvényt idén a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara szervezi. Önnek, illetve vállalkozásának lehetősége nyílik kiállítóként vagy szolgáltatóként részt venni a rendezvényen.

A XX. Pápai Agrárexpo kiemelt célja, hogy szakmai előadások keretében tájékoztatást nyújtson az agrárágazat újdonságairól, valamint lehetőséget biztosítson a kiállítóknak és a termelőknek arra, hogy személyesen is találkozhassanak potenciális vásárlóikkal.
Mindemellett a jubileumi rendezvényt az eddigieknél is színesebbé és szélesebb körűvé kívánjuk tenni. A színvonalas szakmai kínálat bővítése mellett arra is törekszünk, hogy a szakmához szorosan nem kötődő látogatók számára is élvezetes programot kínáljunk. A kiállítás jellegéhez illeszkedő családi programok és gépbemutatók közelebb hozzák az érdeklődőket a magyar agrárágazathoz és élelmiszeriparhoz. A kóstolási lehetőségek széles választékával pedig a hazai gasztronómiát és a helyi termékeket népszerűsítjük.

Forrás: Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Share Button

Olvasson tovább

Tiszacsegei Halászlé Fesztivál

Az idén július 6-án 12. alkalommal került megrendezésre a Tiszacsegei Halászlé Fesztivál. Hajdú-Bihar Megye egyetlen Tisza-parti …