2021 március 7 - vasárnap

II. BorÉRT – Magyarország borturisztikai napja

Magyarország borturisztikai tematikus napját második alkalommal rendezi a BorÉRT Borturisztikai Egyesület, a Magyar Mezőgazdasági Múzeum és a KOCCINTAS.HU a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa és a Balatoni Turizmus Szövetség partnerségével.

A rendezvény fővédnöke Dr. Nagy István

A BorÉRT az egyetlen borturisztikai rendezvény, mely lehetőséget teremt arra, hogy a turizmus e speciális területe évente, célzottan kiemelt figyelmet kapjon. A szakemberek konferencián találkozhatnak egymással és információt cserélnek az aktuális kérdésekről. Ezt követően pedig kiállítás várja az érdeklődőket. 2020-ban a Balaton Régió lesz a BorÉRT kiemelt vendége és témája.

A rendezvényre pincészeteket, turisztikai szakembereket, oktatási intézményeket, önkormányzatokat, szállásadókat és nem utolsó sorban a magyar borok kedvelőit várják.

Találkozzon szakemberekkel! Fedezze fel a Balaton Régiót és turisztikai lehetőségeit! Kóstolja meg borait! Szerezzen első kézből információkat a 2020-ban megnyíló borpromóciós pályázati lehetőségekről! Vegyen részt marketing- és borászati szakmai előadásainkon!

Bővebb információkat a rendezvényről ITT talál.

 

Share Button

Olvasson tovább

Éltessük a helyit, éltessük az igazit!

Október 2. és 4. között rendezik meg a XII. Őszi Helyi Termék Ünnepet Kecskeméten a …