2020 szeptember 27 - vasárnap

Minőségi teázás Békés megyében

Noha Magyarországon régóta teáznak, mégsem alakult ki körülötte igazi szertartás, kulturális hagyomány. Szabó Diána ezt felismerve szerette volna, ha Magyarországon, de főleg Békés megyében is meghonosodna a teázás minőségi jellege. Ennek érdekében egy teaboltot nyitott Békéscsabán, ahol a teafüvek szinte végtelen kínálatából válogathatnak a teakülönlegességek rajongói.

Diána a világ minden tájáról árul teákat. A tea magával hozva az adott táj ízét, tradícióját, kultúráját, mindez pedig neki köszönhetően immár Békés megyében is elérhetővé vált. A tea mellet árul glutén-, laktóz-, cukormentes kézműves süteményeket és csokoládét, kézműves ajándékot, vintage lakásdíszeket, minőségi termelői mézet, chili különlegességeket. Diána boltja igazi gasztroélményt nyújt azoknak, akik szeretnék a tradíciókat ötvözni az egészséges táplálkozással.

A tulajdonos a bolt mellett üzemeltet egy weboldalt is üzemeltet. A teaido.hu oldalon 200-féle tea és teakeverék közül tudnak válogatni a minőségi teázást szerelmesei. 

Forrás: Brlázs Róbert, Békés megyei területi felelős

Share Button

Olvasson tovább

Aszfaltkeverő családi vállalkozásban

Nemrégiben adták át azt az aszfaltkeverő üzemet, melyet a Dél-Vas megyei Petőmihályfán élő Kulcsár Béla …