2020 október 29 - csütörtök

Üvegbe zárt Hajdúbagos

Évek óta kiállítóként is megmutatják magukat és termékeiket a Farmer Expón és minden helyi termék népszerűsítését szolgáló rendezvényen Paksi János kistermelő és felesége, akik Üvegbe zárt Hajdúbagos márkanéven hozzák forgalomba a maguk által készített termékeiket. 

Termékeiket az általunk termelt gyümölcsök, zöldségek felhasználásával készítik el, tartósítószer, színezék és mesterséges ízfokozó hozzáadása nélkül. Legtöbbször kézműves termékek piacán, illetve termelői piacokon találkozhatnak velük Debrecenben és vonzáskörzetében, de otthonunkban, Hajdúbagoson is szívesen fogadják a házias ízeket kedvelő vásárlókat. Termékeikkel 2019-ben részt vettek a Nemzeti Szörp és Lekvárversenyen, ahol kiemelt arany, arany, ezüst és bronz díjakat nyertek. A kézműves jelleget megőrizve a lekvár, szörp főzésétől az üveg címkézéséig minden munkafolyamatot saját kezűleg végeznek. A Termelői Kosár weboldalhoz az elsők között regisztráltak. Fontosnak tartják termékeiket minél szélesebb körben megismertetni és minden értékesítési lehetőséget megragadni.

Az Üvegbe zárt Hajdúbagos megtalálható a Termelői Kosáron, de az érdeklődők személyesen is vásárolhatnak tőlük a 4273 Hajdúbagos, Ady Endre utca 34. szám alatt.

Forrás: Nagy Csilla, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei területi felelős

Share Button

Olvasson tovább

A rendkívüli viszonyok között is helytálltak a magyar gazdák

A magyar gazdák a rendkívüli természeti és környezeti viszonyok között is eredményesen helytálltak – jelentette …