2020 augusztus 5 - szerda

Rózsavilág: a rózsa legjava

Magyarország északi táján, a cserháti erdős dombok kristálytiszta levegőjében virulnak a Rózsavilág rózsái. Szirmaikból különleges ételek és italok, valamint finom test- és lélekápoló szerek készülnek. A Rózsavilág termékei immár a Termelői Kosáron keresztül is elérhetőek.

A Rózsavilág Gasztronómiában édes, sós, pikáns és natúr rózsa ízeket egyaránt találni. A kínálatban akadnak szörpök, szószok és desszertek is, amelyekkel az étkezés garantáltan ínyenc élvezet lesz!

A Rózsavilág Wellnessben ehető és bőrre kenhető kivonatok, cseppek, valamint permetek várják a vásárlókat. Ezeken felül akadnak itt rózsapárnák fürdéshez, alváshoz, fájdalomcsillapításhoz is, melyek mind a rózsa simogatását és gyógyhatását hozzák el. 

A Rózsavilág Feeling szertartásai a kéz- és lábfürdő, valamint a szempárnás meditáció, melyek felejthetetlen élményt nyújtanak. Elviheti mindezt az otthonába, de a Rózsavilág munkatársai is elviszik azt egy megbeszélt helyre.

A Rózsavilágban megtalálja, hogyan varázsolhat rózsás hangulatot magának, szeretteinek és hogyan teheti a különleges alkalmakat még különlegesebbé!

Forrás: Rózsavilág Manufaktúra

Share Button

Olvasson tovább

Csanádi Bálinté lett Bács-Kiskun megye feltörekvő borászata

A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat közgyűlésén adták át a kitüntető oklevelet, mely tanúsítja, hogy melyik a …